Copyright 2022 - Custom text here

Sponsormogelijkheden


Sponsorbrochure

Dat het Koetstockfestival ieder jaar weer een succes is danken we mede aan onze sponsors. Zij stellen ons in staat er telkens weer een feest van te maken!

 

Sponsorinformatie

Het Koetstock festival bestaat in 2020 2022 25 jaar! Dat is heel bijzonder, want dat is alleen mogelijk door de vele vrijwilligers en sponsoren uit de regio Kockengen. We zijn enorm trots dat we dit gezamenlijk kunnen realiseren en het laat zien waar een klein dorp groot in kan zijn.  Zo zijn wij ook trots op de maatschappelijke, financiële en materiële ondersteuning van de sponsors die dit festival mogelijk maken. We zijn blij met de sponsors die al hun steun hebben toegezegd en hopen ook een beroep op u te mogen doen. Zoals elk jaar gaat de opbrengst volledig naar het zwembad 'De Koet'.

Om uw vragen of wensen over sponsoring te beantwoorden, is er een overzicht van verschillende sponsorpakketten samengesteld. Om de mogelijkheden verder te bespreken of uw vragen te beantwoorden, nemen wij graag contact met u op. Stuur hiervoor een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Facebook

Facebook logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook.

  www.facebook.com/koetstock

Twitter

Twitter logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter.

  www.twitter.com/koetstock

Instagram

Instagram logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram.

  @KoetstockKockengen

f t m

Stage

Publiek

Publiek