Copyright 2019 - Custom text here

Rabo-kindermiddag: Beestenboel

Muziek, spelletjes, dans en gratis entree!

Zaterdagmiddag 25 mei, veld om 15:00 uur openFoto Kindermiddag

Een traditie op de zaterdag: de Rabo-kindermiddag. Het belooft weer een grote gezelligheid te worden. Met dit jaar als thema BEESTENBOEL. Samen met de hoofdsponsor Rabobank Rijn en Veenstomen is er weer een fantastisch, verrassend programma in elkaar gezet. Kinderen uit de wijde omgeving, papa, mama, oom en tante, opa en opa, oppas, vriendjes en vriendinnetjes, iedereen is van harte welkom. Vanaf 15:00 uur mag je binnen komen en ontvangen alle kids direct een gratis ijsje! Om 15:30 uur trappen we af met de dansshow! Kom jij ook in je mooie verkleedkleren en wie weet maak je kans op een mooie prijs?!

Wat gaan we dit jaar allemaal doen? Dit jaar is er een beestig programma in elkaar gezet. Het springkussen staat weer klaar, natuurlijk kun je je laten schminken en wie weet ga je wel als een echte tijger op het Koetstockveld tijgeren. Heb jij alle activiteiten minstens één keer gedaan en dus een volle stempelkaart, dan maak je kans op een beestige verassing!

Tussen alle beestige activiteiten door zal er lekkere muziek gedraaid worden en aan het einde van de middag kunnen we genieten van de talenten van Yara & de meiden Mila, Chantal, Franka, Lily, Suus, Bo en Rosalie

Iedereen die op zaterdag voor 16:00 uur binnenkomt mag GRATIS naar binnen. Opnieuw een cadeautje van Koetstock, want een vol Koetstockveld vinden wij immers het mooiste wat er is! Verder gelden wel de Koetstock regels, dus als je het terrein daarna weer af gaat, dan wordt je bandje afgeknipt en moet je entree betalen als je het terrein weer op wilt. Heb je al een kaartje gekocht, dan krijg je een stempel bij de ingang, zodat we weten dat je al eens betaald hebt. 

 

Facebook

Facebook logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook.

  www.facebook.com/koetstock

Twitter

Twitter logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter.

  www.twitter.com/koetstock

Instagram

Instagram logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram.

  @KoetstockKockengen

f t m

Stage

Publiek

Publiek