Copyright 2022 - Custom text here

Koetstock Kinderprogramma 2022

Veel muziek en vertier op het festivalterrein

Zaterdagmiddag 11 juni, veld om 11:30 uur open, start programma 12:00 uurFoto Kindermiddag

Dit jaar is ons jubileum. We vieren de 25e editie van Koetstock. Net als bij de start van Koetstock in 1996, kun je deze jubileumzaterdag genieten van 12 uur lang muziek en vertier op het festivalterrein! Vanaf het begin van de middag live muziek op het podium en tegelijkertijd diverse kinderspelen op het festivalterrein. Dat betekent een nog voller programma voor jong en oud. Dit allemaal mogelijk gemaakt door onze fantastische vrijwilligers, sponsors en de bijdrage van Rabo Clubsupport ten bate van Koetstock. Kinderen uit de wijde omgeving, papa’s mama’s, ooms en tantes, je opa en opa, oppas en vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is van harte welkom!

Bij binnenkomt wordt je enthousiast verwelkomd door onze mascottes en krijg je een gratis ijsje. Daarna, hup hup, het veld op. Je kunt heel veel leuke spellen doen op het festivalterrein. We gaan dansen met Terpsichoré, springen, darten, fietsen, hangen, tijgeren, rennen en heel veel plezier maken! Laat je schminken en smikkel van een pannenkoek die ’s middags vers voor je gebakken wordt. Natuurlijk staan de grote springkastelen ook op je te wachten.

Er is ook een verkleedwedstrijd met natuurlijk een mooie prijs. Trek jij ook je mooiste verkleedkleren aan? Het thema voor de wedstrijd is ‘FEEST’ en dat mag heel breed en creatief opgevat worden.

We gaan een feestje bouwen!

Facebook

Facebook logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook.

  www.facebook.com/koetstock

Twitter

Twitter logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter.

  www.twitter.com/koetstock

Instagram

Instagram logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram.

  @KoetstockKockengen

f t m

Stage

Publiek

Publiek