Copyright 2023 - Custom text here

Koetstock Kinderprogramma 2023

Therpsichore dansshow  & De Grote Ome Cor Koetstock Disco Bingo Show

Zaterdagmiddag 10 juni, veld om 15:30 uur open, start programma 16:00 uur

Foto Kindermiddag

De 26e editie Koetstock, met dit jaar ook weer voldoende vertier voor de kids! Bij binnenkomt tussen half vier en vier wordt je enthousiast verwelkomd door onze mascottes en krijg je een gratis ijsje. Dus wees op tijd! Daarna, hup hup, het veld op.

Wat staat er op het programma? Nou, we gaan weer lekker dansen met dansverenging Terpsichoré. De kids hebben flink geoefend. Het belooft weer een mooie show te worden en natuurlijk gaan we ook proberen het hele veld een nieuw dansje aan te leren! Daarnaast presenteren we dit jaar De Grote Ome Cor Koetstock Disco Bingo Show. Natuurlijk is DJ Peter is ook van de partij! Het is muziek wat de klok slaat deze middag! Tjonge jonge, dat wordt lachen, gieren, brullen, dansen, springen en meezingen. Natuurlijk zetten we de springkussens weer op, kun je geschminkt worden en is de pannakooi open. Traditiegetrouw kunnen de kids na alle inspanningen gratis een vers gebakken pannenkoek oppeuzelen. Dit allemaal weer mogelijk gemaakt door onze fantastische vrijwilligers en sponsors.

Kinderen uit de wijde omgeving, papa’s mama’s, ooms en tantes, je opa en opa, oppas en vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen is van harte welkom, we gaan een feestje bouwen!

 

f t m

Stage

Publiek

Publiek