Copyright 2019 - Custom text here

Inschrijven

Tot 1 februari 2019 kunnen bands en artiesten zich aanmelden om op te treden op de 24e editie van het tweedaagse Koetstockfestival, wat vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2019 zal plaatsvinden op Zwem- en Recreatiepark de Koet aan de Sportweg 3 in Kockengen. Voor beide dagen zoekt de organisatie muzikanten en bands die belangeloos willen optreden op het Koetstockpodium.

Voor de vrijdagavond en zaterdag is de organisatie op zoek naar bands en artiesten met uiteenlopende repertoires, om een gevarieerd programma samen te kunnen stellen. Met het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor deelname aan Koetstock. Houd er rekening mee dat alleen een inschrijving met demo in behandeling genomen wordt. Medio maart 2019 hoor je of je bent opgenomen in de line-up van de 24e editie van Koetstock.

Het volledig ingevulde inschrijfformulier + (link naar) demo-materiaal kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op! Aan deelnemende bands en artiesten wordt geen gage of reiskostenvergoeding vertrekt. Optreden geschiedt geheel op pro-deo basis.

Facebook

Facebook logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook.

  www.facebook.com/koetstock

Twitter

Twitter logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter.

  www.twitter.com/koetstock

Instagram

Instagram logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram.

  @KoetstockKockengen

f t m

Stage

Publiek

Publiek