Copyright 2023 - Custom text here

Inschrijven

Tot 15 februari 2023 kunnen bands en artiesten zich aanmelden om op te treden op de 26e editie van het tweedaagse Koetstockfestival, wat vrijdag 9 en zaterdag 10 juni 2023 zal plaatsvinden op Zwem- en Recreatiepark de Koet aan de Sportweg 3 in Kockengen. Voor beide dagen zoekt de organisatie muzikanten en bands die belangeloos willen optreden op het Koetstockpodium. Voor de vrijdagavond en zaterdag is de organisatie op zoek naar bands en artiesten met een voor een breed publiek toegankelijk repertoire. 

Met het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor deelname aan Koetstock. Houd er rekening mee dat alleen een inschrijving met demo in behandeling genomen wordt. Medio maart 2023 hoor je of je bent opgenomen in de line-up van de 26e editie van Koetstock.

Het volledig ingevulde inschrijfformulier + (link naar) demo-materiaal kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op! Aan deelnemende bands en artiesten wordt geen gage of reiskostenvergoeding vertrekt. Optreden geschiedt geheel op pro-deo basis.

Facebook

Facebook logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Facebook.

  www.facebook.com/koetstock

Twitter

Twitter logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Twitter.

  www.twitter.com/koetstock

Instagram

Instagram logo  We zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram.

  @KoetstockKockengen

f t m

Stage

Publiek

Publiek